compllogo

nyitvat2

Home

AcroRd32 LeEJYb6ZWc

info kicsi

Webtárhely, levelezés, domain, Weboldal készítés

 

2006. elejétől érhető el hosting szolgáltatásunk.
Az elmúlt években több százra nőtt azon domainek száma, több ezerre a mail fiókok száma melyeket kezelünk.
Célunk ezzel a szolgáltatás elindításával az volt, hogy meglévő ügyfeleinknek felhasználó központú szolgáltatást nyújtsunk, ezen a téren is. Hiszen velünk nem csak emailban lehet kommunikálni, hozzánk bejöhetsz üzletünkbe és elmondhatod mire van szükséged.
Olyan még nem volt, hogy nem tudtunk megoldást kínálni a felmerült igényekre!

Tudjuk, hogy tárhelyszolgáltatóból annyi van, mint égen a csillag. Mi is ugyanúgy emberből vagyunk, és a mi szervereink is hasonlóak (legfeljebb nagyobbak).

Ha tárhelyszolgáltatásra, megbízható levelezésre van szükséged, olvasd el mire számíthatsz, ha mellettünk döntesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

2011. novembertől, mint regisztrátor tudjuk kezelni domain megrendeléseidet!

 

Találd ki a domain neved, és nálunk
a következő munkanaptól használhatod!
 

 

 

Domain:

2011. novembertől, mint regisztrátor tudjuk kezelni domain megrendeléseidet, aminek számos előnye van, pl.: gyorsaság, kedvezőbb árak!

Gyorsasság: .hu domain bejegyzés akár 1 munkanap alatt!

Kedvező árak:

.hu domain regisztráció, nyilvántartás, karbantartás:

2 éves regisztráció:                 4.825 Ft
1 éves regisztráció:                 2.920 Ft
további évek:                            2.415 Ft

átregisztrálási költség:
Kicsit bonyolultnak látszik elsőre (nem az), de mindez ezért van, hogy minél kevesebbet fizess feleslegesen!
átregisztrálási költség = (2.415 Ft / 365 ) * (domain bejegyzésének fordulónapja - átregisztrálás dátuma)
további évek:                          2.415 Ft

Nemzetközi domain regisztráció, nyilvántartás, karbantartás:

.com                                        3.810 Ft
.net                                          3.810 Ft
.info                                         3.810 Ft
.eu                                           3.300 Ft
.org                                          4.320 Ft
.sk                                         11.685 Ft

A domainek díja igényléskor előre fizetendőek!

Minden ár tartalmazza a 27% ÁFA-t!

Ezen kívül még számtalan végődőséssel tuduk regisztrálni!
Ha érdekel, írd meg mit szeretnél, és küldünk ajánlatot!

 

A domainek tulajdonjoga éves periódusokban értendő, amelyet - külön jelzés hiányában - automatikusan évente meghosszabbítunk.

A domain bejegyzés menete megváltozott 2011.06.01-től!
Részletes információt EBBEN a pdf-ben találsz.

 

 

Webtárhely:


Csoportos webtárhely
hozzáférés: 8.890 Ft (ÁFA-val!)/ év / megkezdett 500MB (webtárhely+adatbázisok)

Ha nálunk bérelsz tárhelyet, akkor egy tárhelyen sok különböző (nálunk regisztrált, vagy hozánk áthozott) domain alatt futó weboldal tartalmát elhelyezheted!
A számlázás alapja a naponta mért tárhelyfoglaltság. A mindenkori tárhelyfoglalás a /user/log/helyfoglalas.log fájl adatai alapján visszakereshető, napi bontásban!

  • egy közös bejelentkezéssel elérhető az összes domain és aldomain webtárhelye
  • korlátlan méretű tárterület (webtárhely + adatbázis) - megkezdett 500M egységenként fizetendő
  • korlátlan számú MySQL5 adatbázis
  • korlátlan számú domain és aldomain kezelése külön könyvtárakban
  • naponta 3 alkalommal tárhely mentés, adatbázis mentés óránként
  • visszaállítási lehetőség
  • PHP5 / MySQL5 támogatás
  • korlátlan számú tárhely domain alias
  • biztonságos SFTP hozzáférés a webtárhelyhez
 

 

Amiben talán eltér a szolgáltatásunk másokétól:

  • nálunk nincsenek csomagok
    az elején egyetlen döntést kell meghoznod: akarsz velünk dolgozni, vagy sem. A többit bízd ránk, később megbeszéljük.
    Egy biztos, nálunk nem kell olyanért fizetned, amit nem használsz, sőt az igénybevett szolgáltatásokat is elegendő UTÓLAG fizetned, az év végén!
  • szerverparkok Budapesten, USA-ban mindkét parton (Kalifornia, Virginia) és Írországban
    ha olyan nemzetközi weboldalad van, amire rengeteg látogató érkezik külföldről, jó megoldás kitenni a szolgáltatást külföldre. Ezekre a helyszínekre érkezik az egész világ nemzetközi internet kapcsolátának nagy része.
  • adatbázismentés óránként
    ha olyan nagy forgalmú weboldalad van (pl. webáruház, ügyfélportál), amiben akár egy napi adatvesztés is komoly károkat tudna tenni, az óránkénti mentés fontos lehet neked.
  • biztonsági mentés napi 3 alkalommal
    Naponta háromszor az egész webszerverünk szőröstül-bőröstül-adatbázisostól átmásolódik Kaliforniába (jó kis sávszélességünk lehet, ugye?) Bármi gubanc lenne, véletlen törlés, szerver- vagy programhiba; elővesszük neked a megfelelő mentést. Minden mentést megőrizünk 1 hétig, a heti mentéseket 1 hónapig, a havi mentéseket 1 évig, az éves mentéseket pedig... - nos, erre még nincs tervünk.
  • korlátlan tárhely
    No, ez azért nem azt jelenti, hogy ha több helyet foglalnak az adataid, nem kell többet fizetned (500 megabájtonként számlázunk), de nem korlátozunk!
    Ha hirtelen egy nagyobb tárhelyre lenne szükséged, nem kell külön szólnod, mindig annyit számlázunk amennyi ideig használod a nagyobb tárterületet (ha csak 5 napig léped át a következő 500 MB határt , akkor 5 napra kell a plusz tárhelyért fizetned).
  • korlátlan számú és ingyenes aldomain
    ha szeretnél kampányaidhoz, vagy keresőoptimalizálás miatt újabb aldomaineket létrehozni, bármikor ingyen megtesszük neked. (Például webshop.<sajátdomain>.hu).
    Sokan kérdezik, miért nem használunk webes hosting szoftvereket, ahol mindenki maga beállíthat mindent (pl. cPanel)?
    Azért, mert nem használunk olyan rendszert, amit mi magunk is fel tudnánk törni...
  • korlátlan számú és ingyenes adatbázis
    ha sokat játszol mindenféle PHP-s motorokkal, webshopokkal, a teszteléshez és az éles üzemhez szükséged lehet sok adatbázisra.
    Nem bonyolítjuk túl: megmondod hány darabra van szükséged, mi pedig megcsináljuk. Ingyenesen és korlát nélkül.
  • mindenkinek csoportos tárhely
    valahogy sikerül magunkhoz vonzani azokat az ügyfeleket, akik szinte naponta regisztrálnak új ötleteikhez újabb és újabb domaineket. Ezekhez nem csinálunk újabb hozzáféréseket, hanem egy közös hozzáférés alatt szépen strukturálva láthatod az oldalaidat mappákba szervezve.
    Bónusz: ha újabb domaineket teszel egy tárhelyhez, a domain regisztráláson kívül nem kell fizetned semmit, amíg nem léped át az 500 megabájtos határt. Természetesen ha külön hozzáférést szeretnél néhány, vagy akár minden weboldalhoz, az is megoldható.
  • privát tárhely
    minden webes tárhelyhez tartozik egy privát könyvtár is, ahová felteheted a személyes, vagy még nem publikálandó dolgaidat is. Ezt az oldalt nem látja a webszerver, de azért itt tárolt adatokat a tárhelyfoglalásba beleszámítjuk.
  • biztonságos adatfeltöltés SSL-en keresztül
    szerverünket adatfeltöltéshez a szokásos FTP helyett biztonságos SFTP protokollon tudod elérni. Ez lehet hogy egy kis bosszúságot okoz az elején (segítünk!), de kárpótoljon az a tudat, hogy sima FTP kapcsolatot elcsípve az interneten egy hackergyerek (<14 év) azonnal megtudná a hozzáférési adataidat és a jelszavadat, amivel bármit csinálhat a weboldaladon. Ezt szerintem Te sem szeretnéd!
  • magyarországi sávszélességünk 1 Gbps (gigabit / másodperc). A külföldi szervereink sávszélességét nem tudtuk kimérni, mert nem volt gigabitesnél gyorsabb hálózati kártyánk kéznél...
 



Levelezés:

Sokan még mindig úgy gondolják  hogy email küldéshez és olvasáshoz szükséges egy gépre telepített program ami letölti a bejövő leveleket és küldi a kimenőket. Persze így általában együtt kell élniük azzal, hogy az egyik gépre letöltött leveleket más gépen nem tudják olvasni és azzal is, hogy egy esetleges géphibánál (mert azért van még ilyen...) elveszik az összes levelük és a partnerlistájuk is.

Tapasztaltuk, hogy ha valakinek a levelezésről beszélünk, a beszélgetés kimerül abban, hogy "nekem Outlookom van"..., ami alapvetően nem baj, csak néha kevés.
Hogy mennyire kevés, az csak akkor derül ki, amikor a levelek elvesznek. Tegye fel a kezét aki még nem volt áldozata kisebb nagyobb adatvesztésnek! Nem látom a kezeket...
 




Egy átlagos mail szolgáltatónál az alábbi fiunkciók többsége nem elérhető, nálunk  igen:
  • Biztonság:
    A mi megoldásunkat használva partnereinkenk nem kell az adatvesztéstől tartaniuk egyetlen elküldött vagy fogadott email esetében sem, hiszen a levelek nem csak a saját gépükön tárolódnak, hanem a webmail szervereken is.
  • Soha nem telik be:
    Na jó, azért nem soha, de 10GB tárhelyet biztosítunk minden postafiókhoz. Azért ez nem kevés...ha mégis az lenne, a tárhely mérete folyamatosan nő!
 
  • Testreszabható:
    Ha nem szeretnéd, hogy megálljon az üzlet ha szabadságon vagy, beállítjuk úgy a levelezésed, hogy pl. a megrendeles@ cegnev.hu -ra érkező levelek ne csak a te gépedre érkezzenek be mínt eddig, hanem minden kollégához, akinek teendője van a bejövő megrendelésekkel.
    Ingyenes email alisok  pl: Tóth József elsődleges mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. de az egyszerűség kedvéért aliasként használhatná akár a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. stb címeket is, bármelyikre küldött levelet megkapja.
 
  • Mobilitás:
    Webmail felületen bárhonnan elérheted leveleidet, akár a zsebedben lévő mobilról.
 
  • spam:
    Egyedülállóan pontos spam szűrő, ezt nem tudjuk elmagyarázni, a gyakorlatban hamar kiderül.
 

 

 


 

Saját szolgáltatásunkba integráltuk a Google szolgáltatásait, ezért ugyanazok a funkciók megvannak a saját domain-es email címek esetében, mint egy Gmail cím használatakor:

  • maximum 9 postafiók (nonprofit és oktatási szervezetek esetében korlátlan)
  • az egyik leghatékonyabb spamszűrő
  • gyors, böngészőfüggetlen webmail felület, a magyaron kívül még több tucat nyelven
  • biztonságos HTTPS hozzáférés
  • 7G tárhely postafiókonként
  • a webmailen kívül IMAP, POP3S elérés
  • elérhető mobilkliensekről is, kifejezetten mobilhasználatra fejlesztett alkalmazásokon keresztül

Bár a Google levelezési szolgáltatása ingyenes (9 postafiókig), ha a saját domaineden szeretnéd élvezni a fentebbi szolgáltatásokat, egy minimális díjat felszámítunk az adminisztrációs költségeink fedezésére.

Adminisztrációs díj: 1.270 Ft / domain / év + 635 Ft / postafiók / év (levelezőlista és emailcím alias nem számít)
Ha 9-nél több mail címre lenne szükséged, arra is van megoldásunk, de ebben az esetben egyedi ajánlatiot adunk!

A domain üzemeltetés illetve webtárhely szolgáltatások igénybe vehetők a levelezés beállítása nélkül is.

Minden ár tartalmazza a 27% ÁFA-t!

A fenti költségek a következőket tartalmazzák:

  • levelezés beállítása új domainen
  • postafiók létrehozás, beállítás
  • levelezési domain alias hozzáadás
  • emailcím alias kezelés
  • levelezőlista kezelés
  • felhasználói támogatás

 

 


Weboldal készítés:

Ha nincs elegendő tapasztalatod weboldalak elkészítésében, ránk ebben is számíthatsz.
Egyedi igényeknek megfelelő weboldalakkal segítjük webes jelenlétedet.
Mond el mit szeretnél, elkészítünk pár vázlatot, neked csak ki kell válaszatnod ami legjobban tetszik!
 
 

Referenciáinkból:
 
 
 
 

 
 




Igyekeztünk szolgáltatásunkat hétköznapi nyelven bemutatni,
de ha kérdéseid lennénk, ne habozz keresni minket!
 
Hívd ezt a számunkat vezetékes telefonról, helyi hívás díjáért  : (21) 20-20-220

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #88919d #50cbd1